
Βασισμένο στον σχεδιασμό AP3 της εταιρείας, το Maxxis Premitra All Season AP3 SUV είναι ένα ελαστικό για όλες τις εποχές, ειδικά σχεδιασμένο για ισχυρά και βαριά SUV. Αυτό το καινοτόμο ελαστικό (100% σιλικόνη) είναι ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα για τις αστικές διαδρομές, ανεξάρτητα από τον καιρό, βροχή, χιόνι, ζέστη, κλπ. Είναι πολύ εκτιμημένο για την ακουστική του άνεση: είναι ένα από τα πιο ήσυχα ελαστικά της κατηγορίας του.
Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτό το προϊόν, πρέπει προηγουμένως να έχετε πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Σας ενημερώνουμε ότι οι αξιολογήσεις που αφήνονται στον ιστότοπο υπόκεινται σε μια διαδικασία ελέγχου. Οι αξιολογήσεις ταξινομούνται μόνο χρονολογικά.
Πολύ καλή πρόσφυση σε στεγνό και υγρό οδόστρωμα. Τα ελαστικά δεν δοκιμάστηκαν σε χιονισμένους δρόμους.
Συνιστώ να αγοράσετε αυτό το ελαστικό. Δοκιμασμένο σε ξηρό, υγρό και ορεινό δρόμο με αρνητικές θερμοκρασίες. Προς το παρόν τίποτα να πω. Καλή πρόσφυση, χωρίς θόρυβο κύλισης. Θα δούμε με τον καιρό. Το συνιστώ για την αναλογία ποιότητας-τιμής.
Είναι δύσκολο να αξιολογηθεί η μακροζωία των ελαστικών που μόλις τοποθετήθηκαν ..... προς το παρόν, αυτά τα ελαστικά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μου, ίσως λίγο πιο θορυβώδη από τα παλιά μου.
Πολύ ευχαριστημένος, τα είχα τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου, ένα Skoda Yeti, και με εξέπληξαν με την ποιότητα και την τιμή τους, τα συνιστώ. Είχα τοποθετήσει προηγουμένως τα Michelin CrossClimate και με απογοήτευσαν.
Καλή πρόσφυση σε βρεγμένους δρόμους ή ακόμα και πλημμυρισμένους, ας δούμε στο χιόνι, αλλιώς καλή αξία για τα χρήματα
Αγοράστε το μεσάνυχτα του Νοεμβρίου, οδηγήθηκαν 2000 χιλιόμετρα, πολύ ικανοποιημένοι, τώρα να δούμε την μακροπρόθεσμη φθορά;
πολύ ήσυχη λειτουργία και καλή πρόσφυση
Ελαστικά για όλες τις εποχές αρκετά ήσυχα για την τιμή
Όλα καλά
Διήρκεσαν 38.000 χλμ για τη σχέση ποιότητας-τιμής, είναι ένα καλό ελαστικό...