
Το ελαστικό WP-05 Arctictrekker της μάρκας Maxxis προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις για την οδήγηση το χειμώνα.
Σας προσφέρει πολύ καλή άνεση στην οδήγηση και βέλτιστη ασφάλεια.
Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτό το προϊόν, πρέπει προηγουμένως να έχετε πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Σας ενημερώνουμε ότι οι αξιολογήσεις που αφήνονται στον ιστότοπο υπόκεινται σε μια διαδικασία ελέγχου. Οι αξιολογήσεις ταξινομούνται μόνο χρονολογικά.
Τοποθετημένα μόνο στους δύο μπροστινούς τροχούς του C1 μου, έχω ήδη διανύσει 1000 χλμ σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο από την απόκτηση, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα στο χιόνι. Καμία αξιοσημείωτη διαφορά όσον αφορά την οδική συμπεριφορά, τον θόρυβο ή την κατανάλωση σε σύγκριση με τα πολύ αποδοτικά αρχικά Continental με 15% φθορά. Είμαι λοιπόν ευχάριστα έκπληκτος και βέβαιος για την αποτελεσματικότητά τους στο χιόνι, δεδομένων των επιβλητικών σχεδίων. Πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, θα παραγγείλω άλλα 2 για τους πίσω τροχούς μόνο για να συμμορφωθώ με τον νόμο του βουνού.
Γεια
Καλό ελαστικό στο χιόνι, τον πάγο ή τη βροχή. Κανονική φθορά, λαμβάνοντας υπόψη το βάρος του οχήματος και την ιστορική διαδρομή. Πραγματικά σωστή τιμή σε σύγκριση με μεγάλα εμπορικά σήματα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Εξαιρετικό ελαστικό, τίποτα λάθος με αυτό.
Ελαστικά που παραγγείλθηκαν πριν από δύο χρόνια σε μέγεθος 145/80 R13 - εξαιρετικά στο χιόνι - το αυτοκίνητο μπορεί να πάει οπουδήποτε με αυτά τα ελαστικά - καλή ποιότητα και αντέχουν καλά στον χρόνο. Τώρα έχω παραγγείλει τα ίδια για ένα 305 φάση 1 από το 81 - υπόσχεται κάτι!
Καλή αξία για τα χρήματα. Καλή πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο. Χωρίς εμπειρία στο χιόνι μέχρι στιγμής. Συνιστώ αυτό το προϊόν.
Πολύ ενδιαφέρουσα αναλογία τιμής-ποιότητας.
πολύ καλό
Αρκετά οχήματα της οικογένειας έχουν εξοπλιστεί με αυτά τα χειμερινά ελαστικά από τουλάχιστον το 2015 και σε διάφορα μεγέθη από 14 έως 17 ίντσες, κανένα πρόβλημα, εκτιμώ επίσης τα προστατευτικά σύνορα στις χαμηλές διαστάσεις, δεν βλέπω κανένα μειονέκτημα, η μακροβιότητα είναι πολύ αξιοπρεπής για την τιμή, αλλά το πρώτο έτος δεν τα τοποθετώ πριν την 01/11 και το αργότερο τα αφαιρώ την 01/04, όλα τα χειμερινά ελαστικά λιώνουν όταν οι θερμοκρασίες ξεπερνούν τους 15-18°C
Καλά ελαστικά, κρίμα που αυξήθηκαν πάνω από 10 ευρώ σε 4 χρόνια. Είναι μια αρκετά ακριβή αύξηση. Δεν τα άλλαξα αυτή την άνοιξη επειδή το πέλμα ήταν κάτω από το ελάχιστο για το χιόνι. Οπότε θα παραγγείλω 4 καινούργια για αρχές Δεκεμβρίου. ΣΑΣ ΣΥΣΤΉΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ TOP ΕΛΑΣΤΙΚΆ.