Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Spirit ST της Avon είναι το τελευταίο ελαστικό μοτοσικλέτας τουρισμού που εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος και βέλτιστη ικανότητα χιλιομέτρων.

Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Spirit ST της Avon είναι το τελευταίο ελαστικό μοτοσικλέτας τουρισμού που εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος και βέλτιστη ικανότητα χιλιομέτρων.
Δύο επιλογές παράδοσης είναι διαθέσιμες τη στιγμή που πραγματοποιείτε την παραγγελία σας:
Παράδοση στη διεύθυνση της επιλογής σας: θα μπορέσετε να μεταφέρετε τα ελαστικά σας σε ένα από τα εταίρα κέντρα μας για να πραγματοποιηθεί η υπηρεσία τοποθέτησης.
Παράδοση σε σταθμό τοποθέτησης: ο συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις λάβει την παραγγελία σας για να κανονίσει ραντεβού και να πραγματοποιήσει την υπηρεσία τοποθέτησης.
Οι τιμές των συνεργατών είναι διαθέσιμες τη στιγμή που πραγματοποιείτε την παραγγελία σας. Έτσι, θα μπορέσετε να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα και βολική επιλογή.
Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτό το προϊόν, πρέπει προηγουμένως να έχετε πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Σας ενημερώνουμε ότι οι αξιολογήσεις που αφήνονται στον ιστότοπο υπόκεινται σε μια διαδικασία ελέγχου. Οι αξιολογήσεις ταξινομούνται μόνο χρονολογικά.
They need at least 400 km to function properly. A little bit noisy but the stability on the highway and fast cornering are excellent. Also they warm up fast and don't loose grip on dry. Not tested in wet. All these compared to Pirelli Diablo Rosso 2 in hot Greek summer enviroment and bumpy roads.
Στο πρώτο μισό της ζωής του ελαστικού, μέχρι 5000 - 7000 χλμ, το ελαστικό συμπεριφέρεται πολύ σταθερά, κλίνει με αυτοπεποίθηση και χρησιμοποιεί ολόκληρο το πέλμα μέχρι τα όρια, σε υγρή οδό ολοκληρώνει καλά, τίποτα εντυπωσιακό, αλλά καλό. Μετά από αυτό, αρχίζει να τρομάζει και δεν παρέχει ασφάλεια σε υγρό δρόμο. Δενα διαμορφώνονται κατά τρόπο κλιμακού, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε υγρές επιφάνειες. O λόγος ποιότητας - τιμής δεν αξίζει, η τιμή τους έχει αυξηθεί σημαντικά.
Πολύ καλή ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και μακροζωίας. Ομοιόμορφη φθορά.
Πολύ καλή πρόσφυση κατά την κανονική οδήγηση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Υπερθερμαίνεται και γλιστράει σε υψηλές θερμοκρασίες του ασφάλτου.
Το Tiger μου τώρα έχει το 1ο σετ ελαστικών Spirit ST και ο Speed Triple μου έχει το 3ο σετ τοποθετημένο
Εξαιρετική χειριστηριασμός και εξαιρετική ανταπόκριση. Το κράτημα είναι εξαιρετικό ακόμα και με πολύ αθλητικό τρόπο οδήγησης. Μέχρι στιγμής, το ελαστικό έχει διαρκέσει περισσότερο για μένα με 4000 χλμ από όλα εκείνα που είχα δοκιμάσει προηγουμένως. Το αγοράζω ξανά και ξανά. Η απόλυτη πρότασή μου!
Μερικές βόλτες με αυτό το νέο ελαστικό. Αισθάνομαι πολύ ασφαλής. Εξαιρετικό κράτημα. Πολύ άνετη οδήγηση. Έχω την εντύπωση, ή είναι πραγματικότητα, ότι η μοτοσυκλέτα είναι πολύ πιο ευκίνητη από το προηγούμενο ελαστικό μιας άλλης μάρκας.
Τώρα ο 3ος σετ
Πολύ καλά ελαστικά, κρατούν καλά στον δρόμο
Απίστευτο γκριπ στις στροφές, κανένα σημάδι ολίσθησης. Κλίνω περισσότερο και περισσότερο με πίστη σε αυτά τα ελαστικά. Έχω διανύσει 12000 μίλια, αλλά το πίσω ελαστικό είχε τελειώσει. Πρέπει να πω ότι το gtr 1000 είναι ένα βαρύ κομμάτι.
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι μείζονος σημασίας για εμάς.
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια όλων των πληροφοριών που μοιράζεστε μαζί μας.
Ως μία από τις κύριες προτεραιότητές μας, εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα για να διασφαλίσουμε την προστασία των δεδομένων σας.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να διαβάσετε την αναλυτική πολιτική απορρήτου μας, όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, χρήση και διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.
Δεσμευόμαστε να σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και να χειριζόμαστε τα δεδομένα σας με τη μέγιστη προσοχή.